TELEFON

+381 62 22 12 13

Servis

TERENSKO SERVISIRANJE

Terensko servisiranje, po pozivu, je praktično najrasprostranjeniji vid održavanja birotehničke opreme. Po najpovoljnijim cenama, dobićete visok kvalitet usluge, sa vremenom odziva u roku od 24h i isključivo originalne rezervne delove i potrošni material, u koliko vaši zahtevi nisu drugačiji.

U našem servisu zaposleno je nekoliko ekipa servisera koji planski pokrivaju celu teritoriju Republike Srbije kao i u inostranstvu gde obavljaju sve servisne usluge na lokaciji korisnika ali i u našem sevisu. Pored kadrovskog naš servis je opremeljen svim vrstama dostavnih vozila i time zadovoljava i tehničke kapacitete poslovanja.

REMONT U NAŠEM SERVISU

Kod generalnog remonta uređaja, spadaju sledeće usluge: preuzimanje uređaja sa adrese korisnika, po potrebi dostavlja se zamenski uređaja, defektaža, detaljno pranje uređaja, sa rasklapanjem sklopova i pod sklopova svih jedinica. To je najbolji način da se proveri kakvo je stvarno stanje komponenti uređaja. Posle čišćenja i pranja, uređaj se podmazuje, sklapa i testira. Potom pristupamo štelovanju kvaliteta kopije i kontrole rada mašine , uređaj se pakuje u zaštitnu foliju i dostavlja korisniku na dalju upotrebu. Da bi uređaj bio stalno ispravan potrebno je raditi redovan servis.

Sertifikovani tehničari u kompaniji MIŠA CANON, poseduju odlična znanja i u mogućnosti su da otklone svaki problem na vašem uređaju.

Bez obzira na tip i brend vašeg uređaja, budite sigurni da naši tehničarii imaju rešenje za svaki vaš problem. Stalno unapređenje servisnog tima kao i edukacijsko usavršavanje predstavlja jedno od glavnih načela politike kvaliteta kompanije MIŠA CANON.

PAUŠALNO ODRŽAVANJE

MIŠA CANON pruža usluge paušalnog održavanja fotokopir aparata.
Paušal, već od 17€ mesečno, podrazumeva da vi kao korisnik fotokopir aparata ne morate brinuti o ispravnosti uređaja vaše je samo da pritisnete start dugme na aparatu, a MIŠA CANON za sve ostalo brine.

ONLINE PRIJAVA KVARA 

  DOSTAVA

  Brza pošta.

  VIRMANSKO PLAĆANJE

  Kontaktirajte nas.

  PODRŠKA 24/7

  Tu smo za vas.

  100% SIGURNO

  Pogledaj naše benefite.

  Korpa
  Prodavnica
  0 Lista želja
  0 proizvoda Korpa
  Moj nalog