Prikazani svi od ukupno 6 rezultata

PLOTER CANON COLORADO M3

Canon Colorado M3 je vrhunski ploter koji postavlja standarde za kvalitetu ispisa u boji. Sa brzinom i pouzdanošću, idealan je za raznovrsne aplikacije.
 

CENA NA UPIT:

  Ploter CANON imagePROGRAF TM-255 MFP Lm24

  Redefinišite doživljaj pomoću održivog višefunkcionalnog Canon štampača od 24" sa ugrađenim hard diskom koji pruža manje buke, veću produktivnost, intuitivne funkcije, profesionalni kvalitet slike i ugrađene mogućnosti za skeniranje.

  CENA NA UPIT:

   Ploter CANON imagePROGRAF TM-350 MFP Lm36

   Redefinišite doživljaj pomoću održivog višefunkcionalnog štampača od 36" koji pruža manje buke, veću produktivnost, intuitivne funkcije, profesionalni kvalitet slike i ugrađene mogućnosti za skeniranje.

   CENA NA UPIT:

    Ploter Canon imagePROGRAF TM-350 MFP Z36

    Canon imagePROGRAF TM-350 MFP Z36 je multifunkcionalni ploter koji nudi visokokvalitetne funkcije štampe, skeniranja i kopiranja, idealan za profesionalne potrebe.

    CENA NA UPIT:

     Ploter CANON imagePROGRAF TM-355 MFP Lm36

     Canon imagePROGRAF TM-355 MFP Lm36 je multifunkcionalni ploter visoke performanse koji nudi vrhunsku kvalitetu štampe, skeniranja i kopiranja, idealan za profesionalne potrebe.

     CENA NA UPIT:

      Ploter Canon imagePROGRAF TM-355 MFP Z36

      Canon imagePROGRAF TM-355 MFP Z36 je multifunkcionalni ploter koji nudi visokokvalitetne funkcije štampe, skeniranja i kopiranja, idealan za profesionalne potrebe.

      CENA NA UPIT: