KONTAKT

   +381 62 22 12 13

   +381 62 22 12 15

   office@misacanon.com

   Braće Jerković 233, Beograd 11000

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Zašto da odaberemo Canon brend fotokopir kada na tržištu ima jeftinijih brendova?

Naravno da ima jeftinijih brendova, Japanac (proizvođač) kaže da je kupac Canon uređaja uvek kupac Canon uređaja, ali ono što mi kažemo kao partner i ovlašćeni servis jeste da Canon ima najpovoljnije održavanje, pa ko ne plati na mostu plati na ćupriji. Odabrani proizvodi

Da li kupovinom uređaja kod vas dobijamo kompletnu podršku (instalaciju-garanciju-servis)?

Da, kupovinom uređaja kod nas dobijate uslugu dopreme, instalacije i obuke operatera, garanciju na određene proizvode 36 meseci, servis u garantnom roku i van garatnog roka i to nije sve kupovinom uređaja kod nas dobijate status povlašćenog kupca čime ostavarjute rabat na nabavku Tonera u daljoj ekspolataciji.

Da li moramo da koristimo original tonere i kertridže?

Ništa se ne mora u životu, proizvođač kao i mi preporučujemo da koristite original tonere i rezervne delove ali uvek imamo povoljnu opciju kao takvu koja vam obezbeđuje nesmetan rad.

Da li je iznajmljivanje povoljniji koncept od kupovine uređaja?

Može da bude ali nije uvek i u svakom slučaju. Iznajmljivanje je svakako jedno od konformnih i najpouzdanijih rešenja jer je naša briga da uređaj radi uvek i u svakom trenutku.

Zašto sebe smatrate izvrsnim partnerom za sklapanje poslovanja?

Zato što smo spremni u svakom trenutku da kupcu izađemo u susret, uslugom, savetom, podrškom. Zato što smo porodična firma koja stoji iza svog imena i zato što nam je usađena poslovna politika da je samo zadovoljan kupac veran prijatelj kuće. Nema prečica do uspeha, kvalitetom, brzinom, stručnošću i lojalnošću gradimo odnose koji vode uzlaznom putanjom. Hvala!