Prikazani svi od ukupno 6 rezultata

Kalkulator Canon LS-270H

Canon LS-270H je kompaktni kalkulator koji spaja jednostavnost i funkcionalnost. Sa elegantnim dizajnom i praktičnim karakteristikama, ovaj kalkulator je idealan za svakodnevnu upotrebu kod kuće, u kancelariji ili na putu.

CENA NA UPIT:

  Kalkulator Canon LS-39E

  Canon LS-39E je finansijski kalkulator sa elegantnim dizajnom i napajanjem putem baterija ili solarnog napajanja. Sa jednom litijum-jonskom baterijom potrebnom za rad, ovaj kalkulator je idealan za svakodnevnu upotrebu. Izrađen od kvalitetne plastike i opremljen LCD displejom, pruža pouzdane performanse za različite finansijske izračune. Uz kompaktnu veličinu i laku prenosivost, Canon LS-39E je praktičan alat koji će vam olakšati svakodnevne zadatke.
  CENA NA UPIT:

   Kalkulator Canon LS-80TEG

   Canon LS-80TEG je praktičan solarni kalkulator sa backup baterijom, idealan za svakodnevnu upotrebu. Sa velikim ekranom i osnovnim matematičkim funkcijama, pruža brze i tačne rezultate.

   CENA NA UPIT:

    Kalkulator Canon TX-1210E

    Canon TX-1210E je pouzdan i robustan kalkulator sa velikim ekranom i osnovnim funkcijama. Idealan je za svakodnevnu upotrebu kod kuće, u kancelariji ili na terenu. Uz jednostavno korišćenje i izdržljiv dizajn, pruža brze i tačne rezultate za različite matematičke zadatke.

    CENA NA UPIT:

     Kalkulator Canon WS-1210T

     Canon WS-1210T je kompaktan kalkulator sa velikim tasterima i preglednim ekranom, omogućavajući lakše obavljanje osnovnih matematičkih operacija. Ovaj kalkulator je idealan izbor za sve koji traže pouzdanog partnera za brze i tačne proračune.
      

     CENA NA UPIT:

      Kalkulator Canon WS-1610T

      Canon WS-1610T je praktičan i pouzdan kalkulator sa osnovnim funkcijama, idealan za svakodnevnu upotrebu kod kuće, u kancelariji ili u školi.

      CENA NA UPIT: