Prikaz 1–12 od 20 rezultata

Kalkulator Canon AS-120

AS-120 je desktop kalkulator sa 12-cifrenim uspravnim nagibnim ekranom, funkcijom mark-up i reverse. Neke delove je proizveden od recikliranog materijala kompanije Canon za maksimalnu efikasnost resursa.

CENA NA UPIT:

  Kalkulator Canon AS-1200

  Kalkulator Canon AS-1200   Kalkulator Canon AS-1200   Kategorija Specifikacija Prikaz Tip ekrana TN-Tip Broj cifara na ekranu 12 cifara

  Kalkulator Canon AS-2200

  Desktop kalkulator sa 12 cifara, sa korisnim funkcijama kao što su Grand Total, izbor decimala i zaokruživanje. Ima veliki podesivi LCD ekran.

  CENA NA UPIT:

   Kalkulator Canon AS-2400

   Ovaj stoni kalkulator koji može da prikaže 14 cifara kombinuje moderan zaobljeni dizajn i značajne ekološke akreditive - što ga čini idealnim za preduzeća i pojedince.

   CENA NA UPIT:

    Kalkulator Canon AS-8

    Ovaj kompaktni i moderni ručni kalkulator koji može da prikaže 8 cifara poseduje inteligentni zaobljeni dizajn i zaštitnu masku koju je moguće okrenuti nagore za 360 stepeni, što model AS-8 čini savršenim za upotrebu u kancelariji i u pokretu.

    CENA NA UPIT:

     Kalkulator Canon F-715SG

     Napredni naučni kalkulator F-715SG sa velikim LCD displejom sa 2 reda dostupan je u tri boje. Delimično je proizveden od recikliranih materijala sa uređaja kompanije Canon, što ga čini održivim izborom.

     CENA NA UPIT:

      Kalkulator Canon F-718SGA

      Kalkulator pruža osnovne matematičke funkcije i omogućava pretvaranje koordinata između pravougaonog i polarnog formata. Takođe podržava faktorijel, kombinacije, permutacije i rad sa frakcijama. Binarni, oktalni, decimalni i heksadecimalni proračuni nisu podržani.

      CENA NA UPIT:

       Kalkulator Canon LS-100K

       Kalkulator Canon LS100K POS Blue: Elegantan mini desktop kalkulator sa 10 cifara, dvostrukim napajanjem, velikim ekranom, funkcijama za ukupan zbir i porez, izrađen od recikliranog materijala Canon.

       CENA NA UPIT:

        Kalkulator Canon LS-123K

        LS-123K je prvi kalkulator u novoj K seriji kompanije Canon. Njegove korisne funkcije upotpunjene su izborom živopisnih boja sa metalnim završnim slojem koji doprinose lepoti vašeg doma ili kancelarije. LS-123K je takođe dostupan u plavoj, narandžastoj i roze boji.

        CENA NA UPIT:

         Kalkulator Canon LS-270H

         Canon LS-270H je kompaktni kalkulator koji spaja jednostavnost i funkcionalnost. Sa elegantnim dizajnom i praktičnim karakteristikama, ovaj kalkulator je idealan za svakodnevnu upotrebu kod kuće, u kancelariji ili na putu.

         CENA NA UPIT:

          Kalkulator Canon LS-39E

          Canon LS-39E je finansijski kalkulator sa elegantnim dizajnom i napajanjem putem baterija ili solarnog napajanja. Sa jednom litijum-jonskom baterijom potrebnom za rad, ovaj kalkulator je idealan za svakodnevnu upotrebu. Izrađen od kvalitetne plastike i opremljen LCD displejom, pruža pouzdane performanse za različite finansijske izračune. Uz kompaktnu veličinu i laku prenosivost, Canon LS-39E je praktičan alat koji će vam olakšati svakodnevne zadatke.
          CENA NA UPIT:

           Kalkulator Canon LS-80TEG

           Canon LS-80TEG je praktičan solarni kalkulator sa backup baterijom, idealan za svakodnevnu upotrebu. Sa velikim ekranom i osnovnim matematičkim funkcijama, pruža brze i tačne rezultate.

           CENA NA UPIT: