Prikazani svi od ukupno 5 rezultata

Kalkulator Canon MP120-MG

Canon MP120-MG je praktičan kalkulator koji kombinuje funkcionalnost i pouzdanost. Sa mogućnošću štampanja i poslovnim funkcijama, idealan je za svakodnevne računske zadatke u kancelariji ili kod kuće.

CENA NA UPIT:

  Kalkulator Canon MP121-MG

  Canon MP121-MG je napredan kalkulator sa štampom, idealan za poslovne i lične potrebe. Sa brzim štampanjem i funkcijama za porez, maržu i konverziju valuta, olakšava svakodnevne računske zadatke.

  CENA NA UPIT:

   Kalkulator Canon MP1211-LTSC

   Canon MP1211-LTSC je poslovni kalkulator sa širokim spektrom funkcija, uključujući računanje marže, konverziju valuta i brzo proračunavanje. Opremljen je velikim, dvobojnim displejom za lako čitanje i funkcijama zaokruživanja. Idealno za poslovne i finansijske zadatke.  

   CENA NA UPIT:

    Kalkulator Canon MP1411-LTSC

    Canon MP1411-LTSC je pouzdan kalkulator sa brzim i kvalitetnim štampanjem. Idealan je za profesionalnu upotrebu u kancelarijama, nudeći funkcije za porez, poslovanje i konverziju valuta. Opremljen je prostranim, osvetljenim ekranom i kompaktnim dizajnom.

    CENA NA UPIT:

     Kalkulator Canon P1-DTSC

     Canon P1-DTSC je praktičan stoni kalkulator koji kombinuje jednostavnu upotrebu sa pouzdanim performansama. Idealan je za brzo i precizno računanje u domaćoj ili poslovnoj okolini.

     CEN NA UPIT: