Usluga servisiranja

TERENSKO SERVISIRANJE

Terensko servisiranje, po pozivu, je praktično najrasprostranjeniji vid održavanja birotehničke opreme. Po najpovoljnijim cenama, dobićete visok kvalitet usluge, sa vremenom odziva u roku od 24h i isključivo originalne rezervne delove i potrošni material, u koliko vaši zahtevi nisu drugačiji.

U našem servisu zaposleno je nekoliko ekipa servisera koji planski pokrivaju celu teritoriju Republike Srbije kao i u inostranstvu gde obavljaju sve servisne usluge na lokaciji korisnika ali i u našem sevisu. Pored kadrovskog naš servis je opremeljen svim vrstama dostavnih vozila i time zadovoljava i tehničke kapacitete poslovanja.

GENERALNI REMONT  U NAŠEM SERVISU

Kod generalnog remonta uređaja, spadaju sledeće usluge: preuzimanje uređaja sa adrese korisnika, po potrebi dostavlja se zamenski uređaja, defektaža, detaljno pranje uređaja, sa rasklapanjem sklopova i pod sklopova svih jedinica. To je najbolji način da se proveri kakvo je stvarno stanje komponenti uređaja. Posle čišćenja i pranja, uređaj se podmazuje, sklapa i testira. Potom pristupamo štelovanju kvaliteta kopije i kontrole rada mašine , uređaj se pakuje u zaštitnu foliju i dostavlja korisniku na dalju upotrebu. Da bi uređaj bio stalno ispravan potrebno je raditi redovan servis.

Sertifikovani tehničari u kompaniji MIŠA CANON, poseduju odlična znanja i u mogućnosti su da otklone svaki problem na vašem uređaju.

Bez obzira na tip i brend vašeg uređaja, budite sigurni da naši inženjeri imaju rešenje za svaki vaš problem. Stalno unapređenje servisnog tima kao i edukacijsko usavršavanje predstavlja jedno od glavnih načela politike kvaliteta kompanije MIŠA CANON.