Canon i-SENSYS LBP852Cx

Brzi A3 štampač u boji sa mnoštvom funkcija, sa velikim kapacitetom papira i garantovano visokim kvalitetom otisaka na različitim medijima.

Serija Canon i-SENSYS LBP660

Izuzetno brzo, veoma precizno lasersko štampanje u boji pomoću kompaktnih štampača sa mnoštvom funkcija koji su savršeni za male i srednje kancelarije

Serija Canon i-SENSYS LBP620

Izuzetno efikasni laserski štampači u boji sa jednom funkcijom smešteni u kompaktna kućišta koja su jednostavna za podešavanje i rukovanje

i-SENSYS LBP710Cx

Brzi laserski štampač u boji koji zauzima malo prostora. Ovaj štampač velikog kapaciteta idealan je za zahtevna radna okruženja.

i-SENSYS LBP712Cx

Zahvaljujući brzom laserskom štampanju u boji visokog kvaliteta i fleksibilnim opcijama za konfigurisanje radi povećavanja kapaciteta papira, ovaj kompaktni štampač vam omogućava da dodatno povećate produktivnost u kancelariji.

Canon MAXIFY iB4150

Napravljen za produktivnost, performanse i pouzdanost. Brzo crno-belo (24 slike u minuti) i štampanje u boji (15,5 slika u minuti), uz učinak do 2.500 stranica, male troškove korišćenja i Wi-Fi – savršeno rešenje za male kancelarije.

i-SENSYS LBP7010C

Smanjite troškove uz ovaj intuitivni laserski štampač u boji sa opcijama za malu potrošnju energije

i-SENSYS LBP7018C

Laserski štampač u boji koji pruža male troškove korišćenja i funkcije za energetsku efikasnost