Skener – Profesionalni za dokumenta

imageFORMULA P-208II

Kompaktni i elegantni mobilni skener P-208II savršen je izbor za rukovodioce koji često putuju, ali i za kućne korisnike. ADF sistem za 10 listova i mogućnost brzog obostranog skeniranja garantuju produktivnost u svakoj prilici.

Canon imageFORMULA P-215II

Bez obzira da li ste u kancelariji, kod kuće ili u pokretu, elegantni P-215II pruža pravu praktičnost principa “priključi i skeniraj”. U pitanju je najbrži prenosni skener, sa brzinama obostranog skeniranja do 30 slika u minuti.

imageFORMULA DR-F120

Uživajte u intuitivnom i brzom rešenju za skeniranje uz svestrani skener imageFORMULA DR-F120 koji ima integrisani mehanizam za automatsko uvlačenje listova i položenu jedinicu za skeniranje. Savršen je za skeniranje širokog asortimana tipova dokumenata uz visok kvalitet.

imageFORMULA DR-C225 II

Elegantan i tanak, DR-C225 II je napravljen za male prostore. Uz CaptureOnTouch softver koji pruža još bolju upotrebljivost, u pitanju je pravo rešenje za skeniranje

imageFORMULA DR-C225W II

Izuzetno tanki DR-C225W II ima CaptureOnTouch softver i integrisanu Wi-Fi vezu, za brzo skeniranje na malim radnim površinama

imageFORMULA DR-S130

Otkrijte brzo i pouzdano skeniranje visokih performansi, uz lako rukovanje pomoću velikog ekrana u boji osetljivog na dodir. Wi-Fi ili USB interfejs omogućava fleksibilno povezivanje, za praktično korišćenje za različite tipove i okruženja za skeniranje

Canon imageFORMULA DR-C230

Kompaktni skener za dokumente sa brzinom, snagom i fleksibilnošću koji mu omogućavaju da pouzdano radi u najzahtevnijim i najdinamičnijim okruženjima.

Canon imageFORMULA DR-C240

imageFORMULA DR-C240 je izuzetno kompaktni i snažni stoni skener koji ima robustan dizajn i omogućava pouzdano manipulisanje papirom, za skeniranje raznih veličina i formata dokumenata, što obuhvata i pasoše.

imageFORMULA DR-S150

Otkrijte brzo i pouzdano skeniranje visokih performansi, uz lako rukovanje pomoću velikog ekrana u boji osetljivog na dodir. LAN, WiFi ili USB interfejs omogućava fleksibilno povezivanje, za praktično korišćenje za različite tipove i okruženja za skeniranje.

imageFORMULA DR-M140

Uz robustan, kompaktan dizajn i putanju sa U-krivinom, imageFORMULA DR-M140 odlikuje se i inteligentnim funkcijama koje unapređuju produktivnost u kancelarijama sa puno posla i radnim grupama

Canon imageFORMULA DR-M160II

imageFORMULA DR-M160II je stoni skener koji pruža unapređenje produktivnosti. Uz robustan dizajn, veliku brzinu i pouzdano manipulisanje medijima, idealan je za intenzivne poslove skeniranja.

imageFORMULA DR-M260

Robustni, pouzdani i brzi skener za dokumente koji pruža impresivan kvalitet slike i velike brzine snimanja.

Canon imageFORMULA DR-M1060

Svestrani i ultrakompaktni A3 skener sa U-krivinom i mogućnošću izbora prave putanje papira. DR-M1060 je savršen za pouzdano skeniranje raznih tipova dokumenata do veličine A3, uz male dimenzije.

ScanFront 400

ScanFront 400 je snažni samostalni stoni mrežni skener koji omogućava brzo, lako i pouzdano skeniranje različitih veličina i tipova dokumenata direktno u poslovni radni proces uz samo nekoliko klikova – nije potreban računar niti softver.

Canon imageFORMULA DR-6010C

Uz odlične performanse i male dimenzije, imageFORMULA DR-6010C odeljenjima omogućava pouzdano i brzo skeniranje pomoću kompaktnog uređaja.

imageFORMULA DR-G2090

Brzi A3 skener koji može da snimi do 200 slika u minuti. Sa mehanizmom za automatsko uvlačenje dokumenata kapaciteta 300 listova

imageFORMULA DR-G2110

Brzi A3 skener koji može da snimi do 240 slika u minuti. Sa mrežnom vezom i mehanizmom za automatsko uvlačenje dokumenata kapaciteta 500 listova

imageFORMULA DR-G2140

Brzi A3 skener koji može da snimi do 290 slika u minuti. Sa mrežnom vezom i mehanizmom za automatsko uvlačenje dokumenata kapaciteta 500 listova

Canon imageFORMULA DR-6030C

Canon imageFORMULA DR-6030C ultrakompaktni A3 skener za proizvodnju velike brzine pruža izuzetnu pouzdanost i fleksibilnost: idealan je za centralizovane/udaljene kancelarije ili specijalizovane biroe za skeniranje.

Canon imageFORMULA DR-X10C

Ako imate ozbiljne potrebe za skeniranjem, DR-X10C je izvanredan skener A3 dokumenata za proizvodnju srednjeg kapaciteta, koji pruža vrhunske performanse i pouzdanost.