Ploter – Foto za široke formate

Canon imagePROGRAF PRO-2100

LUCIA PRO pigmentno mastilo kompanije Canon daje izvanredno živopisne boje i duboke nijanse crne, za upečatljive otiske grafike i umetničkih dela. Podaci su zaštićeni zahvaljujući unapređenoj bezbednosti korisnika i uređaja, dok automatsko manipulisanje medijima povećava produktivnost štampe.

Canon imagePROGRAF PRO-4100

Neprikosnovena reprodukcija boja uz brzo i efikasno štampanje od 44 inča. Postignite besprekorne otiske fotografija i umetničkih dela svaki put. Inteligentna konfiguracija inovativne LUCIA PRO tehnologije pigmentnog mastila kompanije Canon sa 12 boja i automatsko manipulisanje medijima omogućavaju brzu proizvodnju i živopisnu reprodukciju boja.

Canon imagePROGRAF PRO-6100

Postignite zadivljujući kvalitet štampe uz naprednu bezbednost. Štampajte grafiku, postere i umetnička dela u visokoj rezoluciji uz pametnu obradu slike. Glava za štampanje od 1,28″ sa 12 boja i LUCIA PRO pigmentnim mastilom daje široku gamu boja i bolju gradaciju, za neverovatnu jasnoću slike.

Colorado 1650

UVgel štampač nove generacije sa fleksibilnim mastilima i mat/sjajnom završnom obradom. Istražite nove poslovne horizonte sa zadivljujućim opsegom primene. FLXfinish omogućava štampanje sa besprekornom sjajnom ili luksuznom mat završnom obradom, nezavisno od medija. Kreirajte dizajnerske tapete, zapanjujuće nalepnice ili luksuzno prednje i pozadinsko osvetljenje koje navodi ljude da zastanu i obrate pažnju, a istovremeno da ispoštuju kratke rokove i proizvode po nižoj ceni.

imagePROGRAF PRO-4000

Vrhunski štampač za velike formate namenjen štampanju fotografija i umetničkih dela – uz neprikosnoveni proizvodni kapacitet od 44 inča i pouzdanost. Daje otiske zadivljujućeg kvaliteta na medijima do 44″, a LUCIA PRO sistem mastila sa 12 boja i glava za štampanje od 1,28″ garantuju živopisne boje, dubok prikaz crne, veliku brzinu štampanja i vrhunski kvalitet.

imagePROGRAF PRO-6000

Vrhunski štampač za velike formate namenjen za štampanje fotografija i umetničkih dela – uz neprikosnoveni proizvodni kapacitet od 60 inča i izvanrednu pouzdanost. Zahvaljujući zadivljujućem sistemu mastila sa 12 boja, velikim brzinama štampanja i besprekornoj postojanosti, ovo je štampač koji donosi revoluciju na polju velikih formata.