imagePROGRAF TX-3000

Napredni inkdžet štampač od 36 inča za velike formate namenjen CAD/GIS primeni i proizvodnji postera, uz produktivno štampanje, praktične funkcije i lako rukovanje.

Inkdžet štampač od 36 inča za velike formate koji kombinuje vodeći kvalitet u klasi sa vrhunskim brzinama štampe. imagePROGRAF TX-3000 koristi prednost inovativnih funkcija, malih troškova korišćenja, pojednostavljenog održavanja i prepoznatljive Canon pouzdanosti.

imagePROGRAF TM-200

Ključne tehnologije u modelu imagePROGRAF TM-200 daju izuzetno oštre linije i živopisnost boja, za brzo i jednostavno štampanje na velikim formatima. Uz smanjenje buke od skoro 60% i instalaciju u ravni, savršen je za manje kancelarije sa ograničenom količinom prostora.

imagePROGRAF TM-205

Kompaktni inkdžet štampač sa ugrađenim hard diskom i podrškom za PDF

imagePROGRAF TM-300

imagePROGRAF TM-300 je 60% tiši i može neupadljivo da se uklopi u svako radno okruženje. Lucia TD sistem potpuno pigmentnog mastila daje izvanredan kvalitet štampe čak i na običnom papiru, dok uzastopno štampanje povećava produktivnost.

imagePROGRAF TM-305

Dobijajte precizne linije, oštar tekst i živopisne boje, čak i na običnom papiru, uz Lucia TD sistem pigmentnog mastila sa 5 boja. Obrada slike kontroliše margo, dok poboljšana vodootpornost olakšava manipulisanje medijima, u zatvorenom i na otvorenom.