Preview in new tab(opens in a new tab)

imageRUNNER C1225iF

imageRUNNER C1225iF je višefunkcionalni A4 uređaj u boji sa mnoštvom funkcija koji omogućava brzu i efikasnu obradu dokumenata odmah po instalaciji, kako biste vi mogli da se usredsredite na poslovne prioritete.

Canon i-SENSYS MF740 Serija

Izuzetno brzo, veoma precizno lasersko štampanje u boji pomoću kompaktnih višefuncionalnih štampača sa mnoštvom funkcija optimizovanih za male kancelarije

Serija Canon i-SENSYS MF640

Višefunkcionalni štampači u boji koji su izdržljivi, pouzdani i brzi. Sveobuhvatne opcije za povezivanje sa mobilnim uređajima maksimalno povećavaju produktivnost.

Canon PIXMA G7040

4-u-1 štampač sa dopunjivim kartridžima, mehanizmom za automatsko uvlačenje dokumenata i Ethernet vezom

Canon PIXMA G6040

Štampač sa dopunjivim kartridžima sa mastilom koji pruža viso učinak, kvalitet i funkcionalnost, uz malu cenu po stranici.

Canon Serija MAXIFY MB2150

Izvanredni višefunkcionalni inkdžet štampač, skener, mašina za kopiranje i faks u boji sa podrškom za štampanje i skeniranje za mobilne uređaje i usluge informatičkog oblaka, brzinu štampe od 19 slika u minuti crno-belo i asortiman mrežnih funkcija.

Canon Serija MAXIFY MB2750

Višenamenski inkdžet štampač u boji za kućne kancelarije. Serija Canon MAXIFY MB2750 omogućava štampanje sa mobilnih uređaja i integraciju sa informatičkim oblakom, a kapacitet papira od 500 listova i brza crno-bela štampa (24 slike u minuti) maksimalno povećavaju produktivnost.

Canon Serija MAXIFY MB5150

Robustni višefunkcionalni inkdžet štampač, skener, mašina za kopiranje i faks u boji sa podrškom za mobilne uređaje i usluge informatičkog oblaka, velikom brzinom štampe od 24 slike u minuti crno-belo i lakom mrežnom integracijom.