Možemo reći da je MIŠA CANON osnovana davne  1981. godine, sa čime bojim se, ne može se pohvaliti nijedna kompanija na našoj teritoriji  i sa ponosom ističemo da smo mi porodična firma čiji je osnivač  Milinko Sević a kao prvi serviser Canon brenda na teritoriji bivše Jugoslavije.

Dakle, našu egzistenciju u svim prohujalim vremenima sačuvali su ne kupci već prijatelji naše kuće koji su nam pružili poverenje.

Upravo jer naš glavni cilj jeste postojanje na zdravim temeljima, poslovna politika koja radi u dvosmernom pravcu  i naše jedino reklamno sredstvo jeste preporuka zadovoljnog korisnika. Ponosni smo i na to da je iz naše kuće otišlo mnogo servisera koji danas posluju u istoj branši, verujemo da i oni nas spominju.

Danas možemo reći da  nije posebno bitno ko je bio prvi, već ko može da pruži pouzdanu, kvalietnu i brzu uslugu, što jesu naše glavne reference,  te smo kroz rast i razvoj kao i uz stručno usavršavanje uspeli da od naše kompanije stvorimo lidera u primeni, eksploataciji i implementaciji modernih rešenja za upravljanje ispisom u poslovnom okruženju.

Osnovna delatnost naše kompanije MIŠA CANON jeste distribucija, servis i iznajmljivanje uređaja marke Canon, HP i Lexmark.

canon-certificated