FOTOKOPIRNICA

Fotokopiranje

Usluga koju pružamo u sklopu naše osnovne delatnosti jeste i usluga kopiranja.

Dakle, ono što možete da očekujete od nas jeste vrhunski kvalitet kopije na digitalnim uređajima Canon ili HP brenda koji zastpamo.

Kvalitet papira, kao I široka paleta medija na kojima je dostupno štampanje u našim fotokopirnicama, korišćenje originalnih delova i tonera, redovno održavanje i kalibracija uređaja za digitalnu štampu i fotokopiranje, omogućavaju nam da zadovoljimo Vaše potrebe za ovom vrstom usluga na najbolji mogući način.

Ukoliko to do sada niste učinili, pozivamo Vas da se sami uverite u naš kvalitet!

Kopiranje Crno – Belo

Kopiranje Color

Vizit karte

Pozivnice, čestitke

Brošure / flajeri

Cenovnici / katalozi

Štampanje knjiga

Varijabilna štampa

Možemo odštampati odnosno plotovati sve Vaše crteže velikih formata, bilo da su crno-beli ili kolor, širine do 914mm odnosno 1.067mm. Tako odštampane crteže možemo saviti i ukoričiti, zajedno sa ostalom projektnom dokumentacijom.
Štampamo postere i plakate na visokorezolucijskim ploterima, koje po želji možemo staviti u klik ram, postaviti u roll-up mehanizam.

Plotovanje do A0

CAD crteži

Posteri  / plakati

Postoje različiti načini povezivanja Vaših papira, ali je svima zajednička osobina velika brzina izrade. Počev od standardne i široko rasprostranjene plastične spirale, pa sve do tvrdog poveza. Svaki od načina povezivanja ima svoje prednosti i oblasti primene za koje ga preporučujemo.

  • Plastična spirala
  • Metalna spirala
  • Tvrdi povez
  • Klamovanje

Plastifikaciju odnosno laminaciju papira radimo kao dvostranu ili jednostranu, iz rolne ili sa već pripremljenim folija džepovima.
ID program podrazumeva izradu ID kartica odnosno akreditacija za razne namene, kao i prodaju štiplajki odsnosno trakica za nošenje istih.
Prateće usluge uključuju razne doradne radnje, kao što su sečenje, opsecanje, bigovanje, heftanje… narezivanje CD/DVD diskova, prodaju fascikli, registratora, koverata…

Usluga skeniranja, arhiviranje podataka u punom koloru do fortama A3 (420mmx297mm)

Usluga skeniranja, arhiviranje podataka u punom koloru do fortama A3

Plastifikacija

ID program

CD/DVD narezivanje

Priprema za štampu

Kreativni centar – mesto gde možete sami dizajnirati majicu, šolju, podmetač za miša ili slagalicu, na komad ili u manjoj seriji, obradovati sebe, voljenu osobu, odnosno napraviti manju količinu za sopstvenu upotrebu, ili za potrebe promocije proizvoda. Brza izrada je ono što našu ponudu čini interesantnom.

Majice

Foto šolje

Slagalice / Puzzle

Podmetači za miša

Magneti

Magične kugle

Alu ploče

Slike na kamenu

U našim radnjama možete se snabdeti kancelarijskim materijalom renomiranih proizvođačja kao što su STABILO, Edding, Retype, APlus Noki, Compix, Maestro, Verbatim

 

Registratori

Faskile, U folije

Nalozi

Pisaći pribor

Školski pribor

CD/DVD

USB flaš memorije

SD Micro

Radno vreme: ponedeljak-petak 08-20h, subota 08-14h

Za sve dotane informacije i posebne dogovore. kopirnica@misacanon.com

Ili nas kontaktirajte direktno na tel. 063/ 348 473

Pored navedenih usluga, u našoj fotokopirnici nudimo i sledeću uslugu:

Preuzimanje dokumentacije – Izrada – Isporuka na adresu kupca