Canon imageRUNNER ADVANCE DX 6000i MFP

Maksimalno povećajte efikasnost uz brzu proizvodnju dokumenata pomoću našeg pametnog A3 monohromatskog višefunkcionalnog uređaja.

Serija imageRUNNER ADVANCE DX 6700

Kreirajte dinamične digitalizovane radne procese za brzu proizvodnju dokumenata visokog kvaliteta pomoću pametnih monohromatskih A3 višefunkcionalnih uređaja.

Serija imageRUNNER ADVANCE DX 8700 Series

Prenesite mogućnosti crno-bele proizvodnje na novi nivo pomoću vrhunske tehnologije na pametnim monohromatskim višefunkcionalnim A3 uređajima.

Serija imageRUNNER ADVANCE DX 4700

Proširite poslovnu ponudu pomoću pametnih monohromatskih višefunkcionalnih A3 uređaja koji podržavaju asortiman izlaznih funkcija za svako radno okruženje.

Serija Canon imageRUNNER 2600

Robusni, pouzdani i izuzetno efikasni monohromatski A3 višefunkcionalni štampači, sa naprednim mogućnostima za bezbednost i upravljanje troškovima

Serija Canon imageRUNNER 2425

Idealno rešenje za dinamične male i srednje kancelarije sa velikim obimom štampanja i skeniranja

Canon EQ80 imageRUNNER ADVANCE 4000 Series

Za asortiman EQ80 biramo najprodavanije modele iz skorašnjih godina i obnavljamo ih tako da primenjujemo dugogodišnju ekspertizu u proizvodnji kompanije Canon da bismo proizveli pristupačne višefunkcionalne štampače visokog kvaliteta. Svaki proizvod iz asortimana EQ80 napravljen je od 80% i više postojećih delova i komponenata, čime se emisija CO2 nastala proizvodnjom smanjuje za do 80%.

Canon EQ80 imageRUNNER ADVANCE 6065i

Veoma produktivan A3 višefunkcionalni kancelarijski štampač

Serija imageRUNNER 2206iF

Svestrani višenamenski A3 uređaj koji pruža vodeće standardne funkcije u klasi

Serija imageRUNNER 2206N

Mrežni višefunkcionalni A3 uređaj, idealan za dinamičnu malu kancelariju ili radnu grupu koja vodi računa o troškovima

Serija imageRUNNER 2206

Kompaktni i efikasni A3 štampač koji postojano daje otiske izvanrednog kvaliteta

imageRUNNER 3245Ne

Smanjite troškove korišćenja i uštedite vreme uz opcioni mehanizam za automatsko dvostrano uvlačenje dokumenata i interni uređaj za završnu obradu

imageRUNNER 3225e

Isplativi iR3225e predstavlja održiviji izbor za kancelarije i radne grupe kojima je potrebna efikasna obrada dokumenata.

imageRUNNER 3245e

Isplativi iR3245e predstavlja održiviji izbor za kancelarije i radne grupe kojima je potrebna brza i efikasna obrada dokumenata.

Canon imageRUNNER 2530i

Ovaj kompaktni uređaj malim i srednjim radnim grupama pruža ekonomično crno-belo štampanje brzinom od 30 stranica/slika u minuti, skeniranje u boji i naprednu funkciju za digitalno slanje. Zahvaljujući intuitivnom ekranu osetljivom na dodir, izuzetno maloj potrošnji energije i opcionom ugrađenom uređaju za završnu obradu, ovaj uređaj će vam uštedeti vreme i novac.

Canon imageRUNNER 2525

Ovaj kompaktni uređaj malim i srednjim radnim grupama pruža ekonomično crno-belo štampanje i skeniranje u boji brzinom do 25 stranica u minuti/kopija u minuti. Zahvaljujući intuitivnom ekranu osetljivom na dodir, izuzetno maloj potrošnji energije i opcionom ugrađenom uređaju za završnu obradu, ovaj uređaj će vam uštedeti vreme i novac.

Canon imageRUNNER 2520

Ovaj kompaktni uređaj malim i srednjim radnim grupama pruža ekonomično crno-belo štampanje i skeniranje u boji brzinom do 20 stranica u minuti/kopija u minuti. Zahvaljujući intuitivnom ekranu osetljivom na dodir, izuzetno maloj potrošnji energije i opcionom ugrađenom uređaju za završnu obradu, ovaj uređaj će vam uštedeti vreme i novac.

Canon imageRUNNER 2204N

Crno-belo A3 kopiranje, skeniranje i štampanje brzinom do 22 stranice u minuti, uz podršku za umrežavanje. Idealno rešenje za male radne grupe koje vode računa o troškovima.